Restalundsvägen 16E

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.87 m²5 909 kr/mån3 095 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkommen till Restalundsvägen 16E!

Här erbjuds en exklusiv och rymlig trea om 87 kvadratmeter, belägen högt upp i huset på en av Örebros mest eftertraktade adresser. Med gångavstånd till hela cityutbudet kan du njuta av bekvämligheten och charmerna i stadslivet.

Trivsamt och väldisponerat hem med generösa ytor och gott om förvaring. Fantastiskt ljusflöde genom lägenheten med fönster åt flera väderstreck. Suverän planlösning med stort kök och vardagsrum i öppen harmoni, perfekt för sociala sammankomster. Generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket är utrustat med rostfria vitvaror och en integrerad diskmaskin, vilket ger både stil och praktiskt användande. Rejäl balkong i bra läge för avkoppling och sociala stunder. Påkostade och stilfulla materialval som gör det enkelt att sätta sin egen prägel på boendet. Stor och praktisk hall med förråd och extra rum som kan användas som barnrum eller kontor. Ljust och generöst sovrum med egen klädkammare.

Område: Optimalt beläget mellan citykärnan, Universitetet och Osets naturområde. Närhet till all service såsom matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör för maximal bekvämlighet. För sportentusiaster erbjuds både SHL-hockey och fotboll precis utanför dörren.

Kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER