Rågvägen 1

Se alla bilder
HallsbergVilla4 R.O.K.115 m²3 530 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till detta underbara hem på Rågvägen 1 i Hallsberg, där modern elegans möter funktionell design. Detta hus är en pärla i ett omtyckt kvarter, perfekt för familjen som söker det ideala boendet.

Beläget i ett barnvänligt område, ger detta hem dina barn möjligheten att leka fritt och säkert. Den trivsamma baksidan med generös lekyta är en perfekt plats för familjemys och sociala sammankomster.

Byggt år 2015, erbjuder detta hem en ljus och öppen planlösning, där sällskapsytorna naturligt samlas i mitten av huset. Här skapar de stora fönstren och den generösa takhöjden en inbjudande atmosfär.

Husets tre rymliga sovrum är omsorgsfullt planerade och de två eleganta badrummen är en funktionell detalj som underlättar vardagen. Förvaringsutrymmen på vinden och i det integrerade garaget gör det lätt att hålla ordning.

Charmigt kvarter, känt för sin barnvänlighet och grannsamverkan. Här finns utrymme för barnen att utforska och leka fritt medan du njuter av lugnet i omgivningen. Den generösa baksidan av huset är en trivsam oas, perfekt för familjemys och trevliga sammankomster under soliga dagar och milda kvällar.

Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Närhet till skolor och förskolor gör morgnarna smidiga och ger trygghet för dina barn. Matbutiker inom bekvämt avstånd gör veckohandlingen till en enkel och snabb uppgift, vilket ger dig mer tid för det som verkligen betyder något.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER