Rågbacksvägen 16

Se alla bilder
ÅsbroVilla3 R.O.K.65 m²1 595 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Rågbacksvägen 16, en pärla belägen i det eftertraktade Estabo-området, där närheten till Tisaren förgyller vardagen!

Nu har du möjligheten att förvärva denna fantastiska fastighet, som bjuder in till både avslappnat sommarliv och njutbara året-runt-upplevelser.

Detta fritidshus med permanentstandard presenterar två mysiga sovrum samt ett rymligt badrum komplett med dusch, handfat, tvättmaskin och varmvattenberedare. Ett generöst allrum hälsar dig välkommen och erbjuder en naturlig samlingspunkt för både vila och festmåltider, med köket smidigt anslutet till rummets hjärta. Från allrummet öppnar sig dörren till den väl tilltagna verandan, där det erbjuds panoramautsikt över de vidsträckta åkrarna!

Uppfarten rymmer med lätthet flera fordon, medan garagets imponerande port välkomnar dig med stora möjligheter, här kan du förvara din båt eller husvagn och låta drömmarna om äventyr ta fart. I närheten väntar Tisaren med öppna armar med båtplatser som erbjuder en upplevelse utöver det vanliga för den som söker äkta livskvalitet!

Kontakta Albin Andersson för en exklusiv visning och låt din dröm om det perfekta boendet bli verklighet redan idag!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER