Pråmkajen 69

Se alla bilder
ÖrebroBostadsrätt3 R.O.K.76 m²5 508 kr/mån2 795 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Pråmkajen 69!

Upptäck ditt drömboende i Brf Åstaden, belägen vid den pittoreska å-promenaden. Här erbjuds ett av Örebros bästa naturnära lägen, där du kan njuta av både lugn och ro samt närheten till stadens puls. Naturreservatet vid Hjälmaren ligger runt hörnet, och cityutbudet nås enkelt till fots. Populära Hamnkrogen och Naturens hus finns bara ett stenkast bort.

Denna fantastiska lägenhet på 76 kvm fördelat på tre rum, varav två sovrum, erbjuder en harmonisk och modern livsstil. Vedum-köket har generösa arbetsytor och gott om förvaring, perfekt för den matlagningsintresserade. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har utgång till en generös balkong med utsikt mot grönområde och lekpark, som bjuder på härlig morgonsol. De två sovrummen inkluderar ett huvudrum med en rymlig walk-in-closet för extra förvaring. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme för extra komfort, och det finns en separat tvättstuga för din bekvämlighet. Ett förråd finns även i närheten av entrén för ytterligare förvaringsutrymme. Dessutom finns en balkong på framsidan som får härlig eftermiddags- och kvällssol, perfekt för extra njutning.

Brf Åstaden består av totalt 48 lägenheter och erbjuder 51 parkeringsplatser, varav 16 är garageplatser. Det finns även fri gästparkering. Föreningen är perfekt belägen för den som vill ha nära till både natur och stadsliv. Å-promenaden och det vackra naturreservatet vid Hjälmaren inbjuder till härliga promenader och cykelturer, samtidigt som Örebros cityutbud finns inom bekvämt promenadavstånd.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information!

VISNINGAR

lördag 29 juni
Bokad visning, maila dino@lejons.se för att anmäla dig. Välkommen!

BILDER