Pionjärgatan 26

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.81 m²4 421 kr/mån2 995 000 kr

BESKRIVNING

Högklassig 3:a med alla bekvämligheter för den moderna mindre familjen eller paret som vill ha gott om plats när både för umgänge och besök.

Poolen på föreningens innergård är en riktigt njutning och kan användas vår, sommar och höst. Utanför entrén nås Örebros vackraste vandringsled Rävgången som gör att kvällspromenaden kan bli en riktigt njutning under årets alla månader.

I närheten återfinns alla bekvämligheter så som förskola, skola, livsmedelsbutik, gym och motionsspår.

Till centrum tar det ca 10 minuter till fots. Rynningeåsen erbjuder det bästa av två världar med närheten till både staden och naturen.

FÖRENING

Brf Rynningeåsen i Örebro

Brf Rynningeåsen är en äkta bostadsrättsförening med 64 lägenheter. Gemensam trivsam och skyddad innergård med gemensam utomhuspool med trädäck, en liten lekpark, separat förrådsbyggnad med lägenhetsförråd och teknikutrymmen och två verksamhetslokaler. Under bostadshuset finns källarplan med parkering, cykelförråd och teknikutrymmen. En överlåtelseavgift tas ut om 1 163 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 465 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER