Pionjärgatan 12

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt1 R.O.K.28,5 m²2 634 kr/mån1 195 000 kr

BESKRIVNING

Äntligen saluförs en centralt belägen lägenhet som lämpar sig perfekt för en student eller som lyxig övernattningslägenhet. Med låg boendekostnad där alla bekvämligheter finns på plats. Något som verkligen sticker ut är den fantastiska inglasade uteplatsen med stort utrymme. Här kan man bjuda in både familj och vänner på middagar under både sommarhalvåret och sent in på våren.

Ett rum och kök där planlösningens kvadratmeter är välplanerade och vi bjuds på praktisk hall med klinkers, kök med gott om förvaring, utöver detta så erbjuds även ett utrymme för placering av säng. Helkaklat badrum med elburen golvvärme, Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Här bor man i en modern och bra planerad lägenhet med city några minuters gångväg bort. Det är trots det ett lugnt och vackert område som ligger granne med naturreservatet Rynningeviken, ett familjärt område med mycket bra läge och många vackra strövområden!

Flera matbutiker inom gångavstånd, gym, busshållplats, motionsspår och universitetssjukhus. Förskolor och grundskolor finns i det barnvänliga området.

Varmt välkommen att kontakta Dino Dobric för vidare info om processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER