Östra gatan 67

Se alla bilder
KumlaVilla8 R.O.K.200 m²5 295 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Östra Gatan 67 i Kumla, ett fantastiskt 1,5-planshus som erbjuder både charm och funktionalitet i ett av Kumlas mest populära områden. Denna unika bostad, belägen på stor hörntomt längst ner på en lugn återvändsgata, ger en trygg och rofylld atmosfär som är perfekt för familjelivet.

Huset har en generös boyta på 200 kvm, fördelad över välplanerade ytor som är idealiska för både vardagsliv och umgänge. Här finns fem bekväma sovrum. För den växande familjen finns även möjlighet att skapa ytterligare sovrum vid behov, vilket gör detta hem både flexibelt och anpassningsbart.

De två rymliga badrummen, ett på varje våning, är moderna och välutrustade för att underlätta vardagen. Det nedre badrummet är strategiskt placerat för enkel tillgång från alla gemensamma utrymmen, medan det övre badrummet erbjuder en privat oas för de som bor på övervåningen.

Köket är hemmets hjärta, modernt utrustat och med gott om plats för både matlagning och familjemiddagar, med arbetsytorna och förvaringsutrymmena gör köket funktionellt. Vardagsrummet, med sina stora fönster och överflöd av naturligt ljus, erbjuder en inbjudande miljö för avkoppling och sociala tillställningar.

Tvättstugan är praktiskt belägen med en grovingång, vilket gör det enkelt att hantera vardagens sysslor och samtidigt hålla hemmet prydligt. Denna praktiska lösning bidrar till en smidig vardag för hela familjen.

Utomhusmiljön är minst lika imponerande som interiören. På baksidan av huset finner du en stor trall där en pool utgör sommarens höjdpunkt, en perfekt plats för avkoppling och umgänge under varma dagar. Den generösa gräsytan erbjuder gott om plats för lek och trädgårdsaktiviteter, vilket gör detta till en idealisk plats för barn.

Det rymliga garaget erbjuder inte bara plats för fordon utan även gott om förvaringsutrymmen för alla dina tillhörigheter. Garaget är en praktisk tillgång som ger extra utrymme för förvaring och hobbyaktiviteter.

Med sitt idylliska läge på en återvändsgata får du här ett hem som är både privat och säkert, perfekt för familjer som söker en lugn och trygg boendemiljö. Närheten till skolor, parker och lokala bekvämligheter gör detta till ett mycket eftertraktat område. Örebro når ni på ca 15min. Marieberg köpcentrum på ca 7 min.

För mer information kontakta Dino Dobric!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER