Östra gatan 66

Se alla bilder
KumlaVilla5 R.O.K.179 m²5 300 000 kr

BESKRIVNING

Majestätisk villa med en totalyta om hela 281 kvm byggd 2015 med exklusiv inredning längst in på återvändsgata med stor hörntomt. Stort och rymligt dubbelgarage med tillhörande förråd och möjlighet att inreda övervåningen till en lägenhet eller kontor vid behov. Huset har 4 sovrum och lämpar sig ypperligt för den moderna barnfamiljen med de högsta kraven på både rymd och boendekvalité. Tomen är hela 1443 kvm och är välvårdad. Påkostad plattsättning på husets framsida ramar in huset på ett trivsamt sätt. Klassik design på villan med alla moderna bekvämligheter och varsamt utvalda materialval ger huset helt rätt karaktär.

Köket är från Ballingslöv med en gedigen svart naturstensskiva. Alla vitvaror är från Simens och är rostfria och av högsta modell. Fläkten i köket är en modern bänkfläkt som kommer upp ut bänkskivan vid användning.

Golvet i huset är påkostat och rustik enstavsparkett och hallen består av skiffersten.

Badrummen har kakel från Höganäs och övervåningen erbjuder en dubbel dusch och spabad som ger en exklusiv känsla. Badrum på bottenvåningen har bl.a. mässingsdusch.

Eldstaden är en extravagant möbel i husets inredning och ger ett varmt intryck.

Inbyggda högtalare i hela huset som styrs via trådlöst.

Trappan i huset är specialdesignad, helvit med stängda trappsteg och klassisk stil med snidade spaljeer och vackra topphattar vid ledstången.

Vattenburen golvvärme i bottenplan för optimal komfort.

Uterummet är hela 32kvm och förlänger känslan av att vara utomhus från tidig vår till sen höst med underbar utsikt över fälten.

Dubbelgaraget är utrustat med golvvärme samt gedigna skåp och tilltaget förråd, för den som vill är det även förberett för att i framtiden bygga något på övervåningen på garaget som har specialdesignade takstolar för en eventuell lägenhet.

Extra varmvattenberedare och fiber

Kontakta Lejon redan nu för mer info om processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER