Orrstigen 33A

Se alla bilder
IDREBostadsrätt2 R.O.K.34 m²1 334 kr/mån1 495 000 kr

BESKRIVNING

Stig in i ett boende som utstrålar både elegans och funktionalitet. Smart planerat fjällboende med många möjligheter trots 34 kvm plus sovloft. Hela 6 bäddar erbjuder denna mycket välplanerade bostad som upplevs som påkostad och trivsam rakt igenom. Här välkomnas du av en välbyggd och påkostad lägenhet där varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda det bästa av boende. Orrstigen är mer än bara en adress - det är en livsstil, med ett optimalt läge bara några minuter från både Himmelfjäll och Idrefjälls imponerande fjällanläggningar.

För de äventyrslystna är längdskidspåren och skoterlederna bara en kort promenad bort - skoter in, skoter out, det är så enkelt som det låter. Och med framtida planer på att integrera nedfarterna med längdspåren, blir skidåkningen ännu mer tillgänglig - ski in från Fjällbäcken/Orrstigen blir verklighet.

Denna arkitektritade pärla erbjuder inte bara en imponerande yta, utan även en känsla av rymd och lyx. Med hög takhöjd och genomtänkta detaljer är varje rum utformat för maximal komfort.

Utvändigt är huset lika imponerande med underhållsfria fönster och elegant panel behandlad i järnvitrol. Med ett eget rymligt garage och en extra parkeringsplats finns det gott om utrymme för både dina och dina gästers fordon. Anslutet till fiber. Vattenburen golvvärme, frånluftsvärmepump (Bosch 3800i) med värmeåtervinning.

Kontakta Erik Lejon idag för visning!

Länkar:

https://www.idrehimmelfjall.se/

https://www.idrefjall.se/

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER