Olofsgatan 11

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.65 m²4 613 kr/mån1 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna exklusiva och generösa vindsvåning med enastående charm och unik karaktär. Belägen i det populära området Ormesta i Örebro, erbjuder denna bostad en fantastisk livsstil kombinerat med unik och modern bekvämlighet.

Ta hissen högst upp där endast du har entré till din bostad. Det första som möter dig när du kliver in i denna vindsvåning är det vackra ljuset som strömmar in genom takfönstren och sprider en varm och inbjudande atmosfär i hela rummet. Det naturliga ljuset och snedtaket ger bostaden en luftig och öppen känsla, samtidigt som det skapar en mysig och avslappnad stämning.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig gott om utrymme att umgås och underhålla. Köket är stilrent och modernt med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. Intill köket finns en matplats där du kan njuta av måltider tillsammans med familj och vänner.

Takfönstren i vardagsrummet erbjuder en sensationell utsikt över omgivningarna. Här kan du koppla av och njuta av solnedgången eller titta på stjärnorna på himlen från din bekväma soffa. De ljumma sommarkvällarna kan du ta med dig en kopp kaffe eller ett glas vin och stiga ut på den privata, mysiga och rymliga balkongen om 9 ca kvadratmeter. Här kan du njuta av frisk luft samtidigt som du blickar ut över utsikten, vilket ger en känsla av att vara ovan molnen.

Den här vindsvåningen erbjuder inte bara fantastiskt ljus och en underbar utsikt, den har också bekvämligheter för att passa din livsstil. Den har rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme och ett modernt badrum med de bekvämligheter som behövs.

Ormesta är ett eftertraktat område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här finner du grönområden, trevliga promenadstråk och närhet till Oset naturreservat där du kan njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Örebros centrum med sitt utbud av shopping, restauranger och kultur.

Sammanfattningsvis erbjuder denna vindsvåning en unik och sällsynt möjlighet att bo i en charmig bostad med takfönster, balkong och en fantastisk utsikt. Här får du en underbar kombination av moderna bekvämligheter och en härlig atmosfär som kommer att göra varje dag till en njutning. Tveka inte att kontakta oss för att boka en privat visning för att uppleva bostaden.

Kontakta Emelie för mer att boka er på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER