Norrköpingsvägen 29

Se alla bilder
HjortkvarnVilla4 R.O.K.80 m²300 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Villa Annero! Denna charmiga villa byggdes under 1930-talet och är belägen i det natursköna samhället Hjortkvarn med ca 45 km till Örebro och 35 km till Hallsberg. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem med en boarea på 80 kvm och en biarea på 23 kvm.

Detta vackra hus omges av en grönskande hörntomt på 1 100 kvm, vilket ger gott om utrymme för en underbar trädgård och utomhusaktiviteter att njuta av.

När du kliver in i huset möts du av en tidlös elegans. Kakelugnar, som är välbevarade men inte längre fungerande, ger en touch av historisk charm. Andra vackra originaldetaljer är bevarade för att renoveras.

För närvarande är värmesystemet ur funktion, men detta ger dig möjlighet att skapa ett modernt och energieffektivt system som passar dina behov.

Badrummet tidigare drabbats av en vattenskada, men detta ger dig chansen att designa och renovera utrymmet efter din egen stil och smak.

Villa Annero bär på en historia och erbjuder stort potential till att bli ditt drömhem. Du kan sätta din egen prägel och bygga vidare på husets vackra berättelse för att skapa en unik och personlig bostad.

Kunskapen om fastigheten är begränsad och säljs därmed med generell friskrivningsklausul där köparen godtar fastighetens skick och avstår därmed från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.

Renoveringsbehov och inget fungerande värmesystem.

Fastigheten har nyttjats som fritidsboende de senaste 30 åren.

Tveka inte att ta chansen att förvärva denna unika fastighet med dess stora potential. Kontakta Albin idag för mer information och boka en visning. Välkommen till Villa Annero!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER