Niklasdamms gård

Se alla bilder
KristinehamnGård900 m²12 000 000 kr

BESKRIVNING

Niklasdamms Herrgård, som stolt förmedlas av oss på Lejons Mäkleri, står som en tidskapsel av förtrollande skönhet och oöverträffad elegans. Efter att ha varit i familjen Orrlinds ägo sedan 1940-talet öppnar sig nu en sällsynt möjlighet för den som längtar efter att omfamnas av historiens vingslag och leva i en fastighet vars rötter sträcker sig tillbaka till 1800-talet.

Det är omöjligt att inte bli fångad av den omsorgsfullt bevarade atmosfären som genomsyrar varje vrå av Niklasdamms Herrgård. Här är det som att vandra in i en saga, där varje detalj bär på berättelser från svunna tider, samtidigt som den moderna komforten försäkrar en lyxigt och bekvämt boende.

När du kliver in i de storslagna gemensamma utrymmena omsluts du av en aura av sofistikerad elegans. De ståtliga salarna, som gjorda för antika möbler och fina konstverk, bjuder in till både storslagna tillställningar och intima samkväm. Det är en plats där historien lever vidare och där varje händelse blir till en minnesvärd upplevelse.

Men Niklasdamms Herrgård är mer än bara en nostalgisk resa tillbaka i tiden. Den är också en hyllning till praktiska och vackra detaljer som kakelugnarna, fiskbensparketten, de detaljrika trapporna och hantverksskickligheten. Dessa detaljer är konstnärliga mästerverk i sig själva och bidrar till att bevara den genuina karaktären hos denna unika egendom.

Ta en promenad genom den park liknade trädgården på baksidan av herrgården och låt dig uppslukas av den stillhet och naturliga skönhet som omger dig. Med utsikt över frodiga ängar blir varje ögonblick en stund av frid och harmoni, perfekt för att koppla av och återansluta med naturen.

Att äga Niklasdamms Herrgård är inte bara att inneha en fastighet; det är att bli en del av Sveriges och Kristinehamns rika historia och att skapa minnen som kommer att leva vidare i generationer. För den som söker det unika, det extraordinära och det oförglömliga är detta en möjlighet som inte får missas.

Kontakta oss på Lejons mäkleri för mer information.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER