Mosjö-Råby 607

Se alla bilder
ÖrebroVilla6 R.O.K.202 m²3 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna underbara familjevilla i Mosjö-Råby, ett lugnt och naturskönt område som erbjuder en lantlig miljö med närhet till både Örebros stadskärna och Marieberg köpcentrum. Här erbjuds en stor och välplanerad villa om hela 202 kvm, med en fantastisk trädgård och ett dubbelgarage om 60kvm där finns även förrådsutrymmen.

Huset byggdes av familjen Persson år 1981, och sedan dess har huset vårdat och underhållits på bästa sätt. Här finns en planlösning som är inbjudande, ljus och härlig, med gott om utrymme för hela familjen. Här finns plats för både vardagsliv och festliga tillfällen.

Köket har gott om arbetsyta och skåp för förvaring, samt en matplats med plats för hela familjen. Vidare finner man en rymlig vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet når man altanen och den fantastiska trädgården.

På entréplan finns också ett sovrum, ett badrum samt tvättstuga. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, ett allrum och ett badrum. Det stora sovrummen på övervåningen är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng samt finns Förvaringsmöjligheter.

I den härliga trädgården finns gott om plats för lek och avkoppling. Här finns en stor gräsmatta, vackra planteringar och fruktträd. Baksidan är perfekt för utomhusmiddagar och sommarnätter.

Mosjö-Råby är ett eftertraktat område med närhet till Örebro centrum och Marieberg köpcentrum. Det tar endast ett par minuter att köra till Marieberg köpcentrum, och Örebro centrum nås enkelt med både bil och kollektivtrafik. Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger och kulturaktiviteter.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk villa med en härlig planlösning, en stor trädgård och ett mycket bra läge. Huset passar perfekt för den stora familjen som söker ett hem i en lugn och naturskön miljö med närhet till stadslivets alla bekvämligheter. Här finns allt som behövs för en härlig vardag!

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER