Montörgatan 15

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.58,5 m²5 121 kr/mån2 225 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkomna till denna exklusiva bostad i hjärtat av Örebro, på den eftertraktade adressen Montörgatan 15.

Denna fantastiska lägenhet på bottenvåningen erbjuder en unik atmosfär med en generös uteplats där både familj och vänner kan samlas och njuta av måltider utomhus. Hela bostadskomplexet utstrålar hög kvalitet, och inom gångavstånd hittar du restauranger, SHL-hockey, fotboll, gym och en pulserande stadskärna.

Parkeringsmöjligheter finns i det närliggande parkeringshuset, vilket ger extra bekvämlighet.

Lägenhetens planlösning är genomtänkt med ett trivsamt kök och ett vardagsrum som skapar en öppen och social atmosfär. De stora fönstren släpper in en magiskt vacker ljus. Badrummet är stilrent och rymligt, och du har tillgång till både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en generös inglasad uteplats som förlänger utomhussäsongen.

I föreningen finns även en gemensam tvättstuga och en rymlig gemensam takterass. Till bostaden hör också ett källarförråd för extra förvaringsutrymme.

Denna bostad har ett optimalt läge mellan stadskärnan, universitetet och det natursköna området kring Oset, med alla bekvämligheter inom räckhåll. Här finns mataffärer, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterbutiker och frisörer som gör livet så bekvämt som möjligt.

Kontakta Dino Dobric för mer information redan idag!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER