Mejramvägen 105

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.55,5 m²3 524 kr/mån1 695 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till ditt nya hem på Mejramvägen 105 i den populära och trivsamma stadsdelen Sörbyängen. Denna lägenhet är en pärla på markplan och erbjuder en ljus och inbjudande atmosfär. Med en härlig uteplats blir detta ett perfekt ställe att umgås och njuta av soliga dagar.

Lägenheten, som har en boarea om 55,5 kvm, består av 2 rum och kök, komplett med badrum och separat WC. Den öppna och sociala planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger gott om plats för både matgruppen och den rymliga soffan. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den mysiga uteplatsen, perfekt för avkoppling och måltider utomhus.

Mejramvägen 105 är en del av Sörbyängen, ett omtyckt område med bilfria innergårdar, gröna ytor och en gemensamhetslokal med tvättstuga samt möjlighet att hyra lokal för medlemmarna. Det är ett område som erbjuder en mängd sport- och fritidsaktiviteter, inklusive en 18-håls golfbana, padel- och rackethall, motionsspår och -trappa. På vintern kan du njuta av skidåkning, både utför och längdskidor, med pulkabacken inom bekvämt avstånd.

För vardagliga behov finns en stormarknad endast 400 meter bort, tillsammans med flera restauranger och ett gym i området. Örebro city och tågstationen ligger bara 10 minuter bort med cykel, vilket gör detta läge mycket praktiskt.

Sörbyängen är en plats där bekvämlighet möter natur och aktiviteter. Här kan du trivas och känna dig hemma. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av denna underbara lägenhet.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER