Mårbackavägen 9B

Se alla bilder
KARLSKOGABostadsrätt1 R.O.K.45 m²1 925 kr/mån295 000 kr

BESKRIVNING

Nu har du chansen att äga denna fantastiska bostadsrätt på eftertraktade Mårbackavägen!

Denna bostad passar perfekt både för förstagångsköpare och för de som önskar njuta av förmånliga boendekostnader.

Lägenheten består av ett rum och kök, och trots sin kompakta yta på 45 kvadratmeter är den väldisponerad och utnyttjas på ett mycket effektivt sätt. Köket är ljust och lockande, med gott om förvaringsutrymme och plats för en mysig matplats där du kan njuta av dina måltider. Vardagsrummet är en inbjudande plats med naturligt ljus genom de stora fönstren, vilket skapar en trivsam och ljus atmosfär som gör det till den perfekta platsen att koppla av och umgås i.

Sovalkoven är en praktisk och tilltalande lösning för att skapa en ''tvårums-känsla'', den ger en tydlig avgränsning mellan vardagsrum och sovområde samtidigt som den är flexibel och anpassningsbar efter individuella behov och stilar.

Badrummet är funktionellt utformat med en bekväm dusch, toalett och handfat som täcker alla dina behov och gör din vardag enklare.

Denna kvadratsmarta lägenhet ligger i ett mycket attraktivt område i Karlskoga och har nära till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och ett urval av restauranger som gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Dessutom är kommunikationsmöjligheterna utmärkta med regelbundna bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad, vilket ger dig friheten att enkelt utforska de omgivande områdena och allt de har att erbjuda.

Här kan du flytta in direkt och börja njuta av livet. Lägenheten har genomgående högkvalitativa ytskikt och stilrena färgval som skapar en modern och trivsam atmosfär.

Missa inte chansen att bo på Mårbackavägen och skapa ditt drömliv i denna underbara bostadsrätt. Kontakta oss nu för att boka din visning och ta det första steget mot ditt nya hem!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER