Lundagårdsvägen 25

Se alla bilder
ÖrebroVilla7 R.O.K.168 m²7 200 000 kr

BESKRIVNING

Söker du en idyllisk gård på landet nära stan? Då har du kommit rätt! Vi har just nu ett extraordinärt tillfälle som du inte vill missa - en unik möjlighet att förvärva en gård i Adolfsberg, Örebro.

Gården är en riktig pärla och sträcker sig över hela 1,7 hektar. Lundagårdsvägen 25 erbjuder generöst med utrymme för både djur och människor att trivas på. Här finns hagar och fina utrymmen där dina djur kan röra sig fritt och utöva sina naturliga instinkter.

Dessutom har gården en äldre stallbyggnad med plats för flera djur såsom hästar, får, höns och all den utrustning som behövs för att ta hand om dem på bästa sätt. (Stallbyggnaden är i behov av renovering)

Boningshuset är 1½-plansvilla om 168 kvm, välskött skick som utstrålar äldre elegans och har bevarat sin ursprungliga karaktär. Huset erbjuder ett generöst utrymme med totalt 7 rum och kök, vilket gör det till en perfekt plats för en familj att växa och trivas i.

När du kliver in i villan välkomnas du av en rymlig entréhall som leder till olika delar av huset.

På bottenplan hittar du en elegant matsal som är idealisk för middagar och speciella tillfällen. Här kan du njuta av måltider i en hemtrevlig miljö med plats för en stor matsalsmöbel. Intill matsalen finns ett stort allrum, som är det perfekta utrymmet för familjens samlingsplats. Detta rum kan fungera som en underhållningscentral, där du kan njuta av spelkvällar eller titta på film tillsammans. Det är tillräckligt stort för att rymma bekväma sittgrupper och andra fritidsaktiviteter.

På övervåningen finner du tre sovrum, var och en unikt utformad med sin egen karaktär. Dessa sovrum erbjuder en fridfull och avskild atmosfär, perfekt för att koppla av och njuta av en god nattsömn.

Vardagsrummet på övervåningen blir snabbt en favoritplats i huset, där familj och vänner kan samlas för att umgås och koppla av. Flera fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivande grönområden. Detta rum är perfekt för att njuta av kvällen & sätta sig ner med en bra bok.

Trädgården runt villan är välskött och välkomnande. Här finns utrymme för utomhusaktiviteter och lek, och du kan njuta av soliga dagar på terrassen eller på den stora gräsmattan. Träd och växter ger en känsla av lugn och privatliv.

Kan du föreställa dig att vakna upp varje morgon till den friska landsluften, omgiven av grönska i form av äppel/päronträd. Med denna gård och ditt kreativa sinne kan du skapa en verksamhet som inte bara ger dig glädje och mening utan också en inkomst.

Och det bästa av allt, gården ligger på en av de mest eftertraktade platserna i stan. Här kan du njuta av all den bekvämlighet som staden har att erbjuda samtidigt som du har en privat och avskild tillvaro i en lantlig miljö.

Adolfsberg i Örebro är en plats med många förmåner att erbjuda. Här finns ett brett utbud av bekvämligheter som gör livet enklare och mer behagligt. Först och främst kan du hitta flera livsmedelsbutiker i området, både stora matvarukedjor och mindre butiker.

För din hälsa och välbefinnande finns det flera hälsocenter i Adolfsberg, inklusive en vårdcentral, tandläkarmottagningar och flera apotek. Här kan du få den vård och service du behöver utan att behöva resa långt.

Detta är en sällsynt chans att förvärva något alldeles extra. Så om du vill ha något utöver det vanliga i livet, tveka inte att ta kontakt med Albin Andersson och ta reda på mer om detta extraordinära tillfälle att äga din egen gård på en av de mest eftertraktade platserna i Örebro.

Besiktningsprotokoll bifogat under fliken dokument!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER