Lindövägen 5

Se alla bilder
Stora MellösaVilla4 R.O.K.90 m²2 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till det idylliska drömlivet vid Åsbyviken, där naturens skönhet och hemtrevligt boende harmoniserar i en enastående kombination! Villa Liv i samarbete med Mälarvillan kommer stå inflyttningsklar i början 2024. Huset vilar vid stranden av Hjälmaren och erbjuder ett sjönära läge. Ni har nu möjligheten att vara den allra första familjen att kalla detta hem. Fritidsbostad eller helårsbostad- ni väljer själva.

Omsorgsfullt planerad, genomtänkt och smart planlösning med fina materialval. De gemensamma områdena, belägna i husets hjärta, skapar en perfekt samlingsplats för familj och vänner. Köket integreras sömlöst med vardagsrummet och leder ut till det soliga soldäcket där du kan njuta av magiska solnedgångar över trädtopparna. Huset erbjuder 3 sovrum, 1 badrum med tvättmöjligheter, 1 gästwc och en rymlig hall.

Den generösa tomten på hela 2744 kvm utgör en grönskande oas där olika vackra träd skapar en avkopplande atmosfär. Den omgivande skogen blir en lekplats för både barn och vuxna och erbjuder möjligheter till härliga promenader och upplevelser året om. Närhet till sjön, bad- och båtplatser.

Att välja att bo här ger dig inte bara naturens skönhet utan också närheten till bekvämligheter. Katrinelunds Gästgiveri, Sjökrog och Hotell med padelbana, gym, pool och spaanläggning finns i närheten. Affär och pizzeria finns i Stora Mellösa, endast cirka 6 km bort. Förskola och grundskola finns också i närheten, och med bil tar du dig till Örebro stadskärna på endast cirka 30 minuter.

Så varför vänta? Kontakta oss redan idag och låt oss guida dig genom detta fantastiska hem som väntar på att bli ditt!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER