Lindhultsvägen 22

Se alla bilder
ÖrebroVilla5 R.O.K.160 m²6 750 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till ditt drömhem i Södra Lindhult! Denna villa är den perfekta oasen för den moderna familjen som uppskattar det bästa av två världar – en lugn tillvaro och närhet till stadens puls.

Här möts du av en insynsskyddad baksida med en inbjudande pool, perfekt för soliga dagar och avkopplande stunder. Den genomtänkta planlösningen inkluderar 3 sovrum, rymligt vardagsrum och kök. Toppa din dag på den fantastiska takterrassen i sydvästläge, där soliga sommarkvällar blir oförglömliga.

Varje vrå av detta hem är designat för att skapa en känsla av avkoppling och lyx. På mellanvåningen hittar du tre sovrum, alla med generösa garderober, och ett badrum där kakel och klinker möter avslappnad elegans.

Köket är en kulinarisk dröm med högklassiga detaljer från Marbodal, stenskiva och rostfria vitvaror. Hela hemmet genomsyras av kvalitet – från Kärs golv till de påkostade materialvalen i badrummen.

Teknikälskare kommer att älska högtalarsystemet via Sonos som låter dig styra hela ljudsystemet med din mobil. På högsta våningsplanet väntar ett allrum med stora fönsterpartier mot väst, perfekt för avkoppling.

Området Södra Lindhult erbjuder närhet till förskola, skola, motionsspår, ICA-butik, golfbana och Marieberg Galleria. Med goda kommunikationer till Örebro är detta boende en perfekt bas för din familjs behov.

Unikt tillfälle att äga en villa där varje detalj är genomtänkt och varje dag blir en njutning. Kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER