Lindesby Slottet 181

Se alla bilder
NORAVilla5 R.O.K.236 m²3 995 000 kr

BESKRIVNING

Gård med vackert läge vid Lindesbysjön.

Boka en privat förhandsvisning!

Möt det tidiga 1700-talets charm på Lindesby Slottet 181 i Järnboås.

Här utbreder sig en lantbruksfastighet över 11 hektar, en plats där harmoni mellan människor och djur är en självklarhet. Följ med på en rundtur genom denna egendom där lantlivets drömmar blir verklighet.

För djurälskaren är detta ett paradis. Stora hagar, paddock och omsorgsfullt underhållna områden ger dina djur friheten att leva ut sina naturliga instinkter. Här finns även en stallbyggnad redo att välkomna hästar, får, höns och all den utrustning som behövs för att ta hand om dem med kärlek och omsorg.

Boningshuset är väldigt välplacerat på tomten uppe på en kulle så att du hela tiden kan ha uppsikt över dina marker.

Med en total boarea om 190 kvm bär denna byggnad stolt sin äldre elegans och bevarar sin ursprungliga karaktär. Detta hem har generösa utrymmen med 5 rum och kök, en idealisk plats för din familj att växa och trivas i.

På entréplanet möts du av en hall som leder dig vidare till badrummet, köket och en ljus punschverandan, perfekt för att njuta av soliga dagar eller stilla kvällar. Här finns gott om plats för att sitta och koppla av med en bok eller umgås med vänner och familj.

På samma plan finns ett sovrum som erbjuder en avskild plats för avkoppling och återhämtning. Matsalen och allrummet kompletterar detta våningsplan och ger gott om utrymme för måltider och samvaro. Oavsett om det är en lugn kväll framför kakelugnen eller en middag med nära och kära, finns här alla möjligheter att trivas.

Går du upp till övervåningen finner du två ytterligare sovrum samt ett rymligt allrum med kattvindar, perfekt för att använda som lekplats för barnen eller som en extra sällskapsyta. Ett av sovrummen har dessutom en egen dusch och toalett, vilket ger extra bekvämlighet och privatliv. Här finns alla förutsättningar för en avkopplande vistelse och gott om utrymme för hela familjen.

Trädgården runt villan är välskött och inbjudande. Här finns gott om utrymme för utomhusaktiviteter och lek, och du kan njuta av soliga dagar på terrassen. Träd och växter skapar en känsla av lugn och privatliv, en plats där du kan återhämta dig från vardagens stress.

Tänk dig att vakna varje morgon till den friska landsluften, omgiven av grönska från Äpplen, päron, plommon, vinbär, jordgubbar, hallon & klarbär, även rikligt med bär och svamp. Med denna gård och ditt kreativa sinne kan du skapa en verksamhet som inte bara ger dig glädje och mening utan också en inkomst.

Det mest fantastiska av allt är att denna gård ligger med sjön bara en kort promenad från boningshuset.

Gårdshus om ca 71 kvm boa 71 bia, kök 2 rum sovrum, vardagsrum, trappa upp och två sovrum, i källaren finns det grovtvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare, delvis golvvärme och ett nytt badrum.

Ny belysning och nya golv

Gårdshuset erbjuder många sovplatser för när släkten kommer på besök, här finns även fint potential till att hyra ut.

Uppvärmning: Vedpanna

Här finns 2 st hästboxar, sadelkammare med värme och vatten.

Övervåningen på stallet har tidigare nyttjats som höskulle, även ett bra utrymme för verktyg och maskiner.

Jakt & fiskerätt ingår.

Ladugård Loge ca 230 kvm

Lada ca 300 kvm

Verkstad, hönshus ca 40 kvm

Garage ca 25 kvm

Såghus ca 51 kvm

I Järnboås behöver du aldrig kompromissa med bekvämligheten. Bygden stoltserar med en egen skola som ger dina barn en utbildning i en trygg och nära miljö. För de allra minsta finns ett omsorgsfullt dagis och förskola där de kan leka och lära. Handlarn har allt du behöver för vardagens inköp, och den lokala bensinmacken gör livet ännu smidigare.

Örebro ligger enbart en timmes bilfärd bort från bostaden.

Nyligen bytt ut bergvärmepumpen (2023) för din komfort och bekvämlighet.

Solceller installerade som minskar energiförbrukningen.

Fiber installerat.

Bygdens egna hemsida: www.järnboås.se

Ge dig själv möjligheten att äga denna unika lantbruksfastighet som är redo att bli ditt drömboende och verksamhet. Kontakta oss för mer information!

Välkommen hem till Lindesby Slottet 181, där drömmar om lantlivet blir verklighet!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER