Lillbackavägen 5

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt4 R.O.K.92 m²5 918 kr/mån2 625 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna fantastiska 4:a belägen i eftertraktade södra Ladugårdsängen! Här får du möjligheten till ett perfekt boende med en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är genomgående ljus och luftig med en underbar balkong där du kan njuta av både morgon- och kvällssol samtidigt som du avnjuter den vackra utsikten.

Det stora sovrummet har en separat klädkammare. De andra två sovrummen är perfekt som barnrum eller ger er möjlighet att skapa ett kontor eller ett extra rum efter era behov, vilket ger er flexibilitet och många möjligheter. Bostaden har ett fräscht badrum och en gästwc, vilket bidrar till bekvämligheten i vardagen.

Området kännetecknas av sin trygghet och gemenskap, där föreningen står i fokus. Parkering finns precis utanför bostaden, vilket är både praktiskt och bekvämt. För den som uppskattar närhet till stadsliv och shopping finns Marieberg Galleria och stadens centrum inom bekvämt cykelavstånd.

Coop ligger precis utanför dörren vilket underlättar vardagen med tillgång till dagligvaror och andra nödvändigheter. Skolor, förskolor och vårdcentraler finns i närområdet, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Dessutom finns matbutiker, restauranger och fik i närheten där ni kan avnjuta god mat när ni inte känner för att laga mat hemma.

För naturälskare är läget oslagbart med närhet till Sörbybacken och Backahallen, gym finns runt hörnet.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk bostad som erbjuder allt du kan önska dig. Med sin öppna planlösning, generösa förvaringsmöjligheter, trygga område, närhet till stad och service samt det breda utbudet av aktiviteter och bekvämligheter i närområdet, är detta verkligen ett boende du inte vill missa!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER