Lekhultsvägen 93

Se alla bilder
VintrosaFritidshus1 R.O.K.18 m²340 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Lekhultsvägen 93, ett charmigt fritidshus beläget i natursköna Lekebergs kommun. Detta mysiga fritidshus om cirka 18 kvm erbjuder en perfekt tillflyktsort för den som söker lugn och ro i en avkopplande miljö med skogen inpå knuten.

Fritidshuset har en enklare standard och är funktionellt inrett för att erbjuda en trivsam vistelse. Här finner du ett allrum med plats för både sällskapsyta och en liten matplats. Husets planlösning är välgenomtänkt med tanke på ytan.

Köket är enkelt men praktiskt utrustat med vedspis (eldningsförbud), mindre kylskåp samt gott om förvaring. Sovplats finns integrerad i köket i form av en väggfast våningssäng.

Tomten kring huset är naturskön och lummig, med möjligheter för odling, lek och avkoppling. Den gröna omgivningen ger en rofylld atmosfär och erbjuder utrymme för både rekreation och aktiviteter utomhus. På tomten finns även en mindre uteplats där man kan njuta av lugna morgnar och sommarkvällar.

Trots sitt naturnära läge är det enkelt att ta sig till närliggande samhällen med bil, där service och bekvämligheter finns tillgängliga.

Lekhultsvägen 93 är ett enkelt men charmigt fritidshus perfekt för den som söker en naturnära tillflyktsort. Med sin mysiga interiör, gröna tomt och fridfulla omgivningar erbjuder detta fritidshus en möjlighet till avkoppling och återhämtning från vardagens stress.

Välkommen att uppleva lugnet och charmen på Lekhultsvägen 93!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER