Lanna Höjen 6

Se alla bilder
VintrosaVilla6 R.O.K.162 m²4 500 000 kr

BESKRIVNING

KOMMANDE FÖRSÄLJNING OCH UNDER BYGGNATION!

Äntligen saluförs denna drömvillan i lättbetong med stor kvalité, toppmodern design och optimal planlösning!

Generös och härlig tomt i bästa sydväst läge med härlig utsikt över fälten erbjuds en välplanerad enplansvilla med högklassiga materialval. Allt samlat på ett plan där den självklara samlingspunkten för familj och vänner är kök och vardagsrum som tack vare både volym och takhöjd ger ett synnerligen rymligt och trivsamt intryck. Huset har högt i tak och stora fönsterpartier för ett behagligt ljusinsläpp. Master bedroom är placerat separat och erbjuder både walk in closet och eget badrum. I barnavdelningen finns tre sovrum, stort allrum där barnen avskilt kan leka och separat badrum. Vid entrén finns tvättavdelning, ett badrum och klädkammare.

På gångavstånd finns bl.a. en av Sveriges bästa golfbanor, pizzeria, restaurang, gym och spaavdelning. Den välkända badplatsen i Lanna är även den runt husknuten. Nybyggd förskola och skola. Kommunikationen till Örebro är mycket god. Endast ca 12 minuter med bilen samt busshållplats precis utanför dörren.

Villan planeras stå färdig senare delen av 2020/ början 2021. Finns goda möjligheter att påverka de invändiga valen vid fastställande eller köpa huset i befintligt skick.

Lättbetong är skapad av naturens egna material- vatten, sand, cement och kalk. Några fördelar med lättbetong är att de är miljövänligt, värmeisolerande, brandsäkert och formbart.

Kontakta Emelie för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER