Landstormsvägen 10A

Se alla bilder
ÖrebroVilla6 R.O.K.136 m²6 995 000 kr

BESKRIVNING

Denna underbara familjevilla på Landstormsvägen 10A erbjuder inte bara en plats att bo – det erbjuder en livsstil. Beläget med perfekt närhet till stadens puls samtidigt som det omges av lugnet i en väletablerad och trygg miljö. Med närhet till skolor och förskolor blir det en idealisk plats för familjer att kalla hem.

Stig in i detta hem och upplev en perfekt kombination av modern elegans och klassisk charm. Huset sträcker sig över 136kvm med 77kvm biarea. Här möts du av generösa sällskapsytor på entréplanet, skapade för att vara både inbjudande och funktionella. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Ljuset strömmar in genom fönstren och skapar en härlig atmosfär som kompletteras av den mysiga kaminen, perfekt för kvällar med skratt och samvaro.

På entréplanet finner du även två väl tilltagna sovrum, perfekt för den som önskar en bekväm natts sömn utan trappor att bekymra sig över.

Köket är designat med omsorg och erbjuder gott om förvaringsutrymme samt moderna bekvämligheter. Badrummet på entréplanet är med eleganta detaljer och bekvämligheter som golvvärme och en rymlig dusch.

Övervåningen välkomnar dig med ett luftigt allrum och två rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller som gästutrymme. Det stora badrummet är en dröm med sin vackra utsikt och högkvalitativa materialval.

Källarplanet erbjuder ännu mer utrymme och flexibilitet för familjens behov. Med ett rymligt tvättstugeutrymme, en lägenhet om två sovrum, kök och badrum med egen utgång blir möjligheterna oändliga. Utnyttja möjligheten till en extra inkomstkälla med den uthyrningsbara lägenheten i källaren, vilket ger en ekonomisk fördel för den framtida ägaren.

Med klinkergolv, parkett och eleganta detaljer genomgående i hela huset är detta en bostad som inte lämnar något att önska. Ta chansen att uppleva detta fantastiska hem och skapa minnen för livet på Landstormsvägen 10A. Sörby är inte bara ett bostadsområde – det är en levnadstil. Beläget mitt i hjärtat av Örebro, erbjuder Sörby en unik kombination av stillhet och närhet till stadspulsen. Att bo i Sörby är att ha det bästa av två världar inom räckhåll.

Närheten till allt som Örebro har att erbjuda är en av Sörbys främsta fördelar. Med smidig tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang blir vardagen både bekväm och variationsrik. Varje dag är en möjlighet att upptäcka något nytt och spännande i denna dynamiska stadsmiljö.Men Sörby är inte bara puls och aktivitet – det är även en plats där gemenskap och harmoni blomstrar. Med närheten till skolor, förskolor och andra bekvämligheter skapas en känsla av samhörighet och trygghet. Här kan du njuta av en aktiv och balanserad livsstil där det är lätt att känna sig hemma.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER