Kvarntorpsvägen 7

Se alla bilder
ÖrebroVilla5 R.O.K.154 m²

BESKRIVNING

Vi presenterar stolt detta fantastiska och helrenoverade enplanshus, beläget i eftertraktade och barnvänliga Adolfsberg. Huset är nyligen renoverat och erbjuder en modern boendemiljö av högsta kvalitet med allt du kan önska dig. Alla ytskikt är genomgående renoverade, det nya köket är både praktiskt och stilrent och de två helt nyrenoverade badrummen erbjuder både stil, funktionalitet och hög komfort.

Husets planlösning är väl genomtänkt med tre sovrum som passar perfekt för familjens alla behov. Allrummet går att göra om till ett extra sovrum eller kontor. Vardagsrummet är stort och inbjudande, den delvis öppna planlösningen skapar en luftig och social yta idealisk för både avkoppling och umgänge. Den påkostade och magiska kaminen skapar en hög trivselfaktor och ger skön värme. Uterummet blir en förlängning av vardagsrummet och förlänger årstiderna. Tvättstugan är även den renoverad och gör vardagshanteringen enkel och smidig. Garage omgjort till klädkammare och förråd för optimal förvaring. Totalyta om ca 188 kvm att trivas på.

Teknik och uppvärmning är av toppklass. Huset värms upp via bergvärme för optimal komfort och fiber finns indraget. Sonos högtalare är installerade för bästa ljudupplevelse och hemmet styrs självklart via Plejd för att göra allt så bekvämt som möjligt.

Utemiljön är lika imponerande som interiören. Framsidan erbjuder en stilren plattläggning och asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Baksidan har en härlig och underbar trädgård med en pergola med utekök, komposittrall, inbyggda planteringslådor och ett lyxigt spabad – perfekt för avkoppling och sociala tillställningar.

Beläget i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor butiker, mataffär, vårdcentral och vackra naturområden och enkel tillgång till stadens bekvämligheter. Cykelavstånd till Marieberg köpcentrum.

Detta hem är perfekt för dig som söker ett stilfullt och bekvämt boende i ett tryggt och populärt område. Missa inte chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar i Lindhult. Välkommen på privatvisning – detta hus måste upplevas på plats!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER