Korsbergsgatan 27

Se alla bilder
HallsbergVilla5 R.O.K.112 m²2 520 000 kr

BESKRIVNING

Detta charmiga familjehus på Korsbergsgatan 27 är perfekt för den som söker ett lugnt och bekvämt boende med närhet till allt man kan behöva. Huset på 112 kvm rymmer fem rum, varav fyra sovrum, ett stort badrum och en extra WC. Här finns alltså gott om plats för hela familjen att trivas.

Huset har även ett praktiskt garage som har direkt anslutning till huset vilket gör det enkelt att komma och gå. Ett stort uterum är också en av höjdpunkterna i detta hus och erbjuder en härlig plats för umgänge under sommarhalvåret. Förrådsbyggnaderna på tomten är också en stor fördel för förvaring av allt du behöver.

Trädgården är lagom stor, mycket trevlig och lättskött med gott om soltimmar. Det här är definitivt en av Hallsbergs mest tilltalande områden för barnfamiljer, med närhet till skola, förskola, vårdcentral och andra bekvämligheter. Hallsbergs centrum ligger också bara en kort promenad bort med allt från matbutiker till restauranger och tågstation.

Sammanfattningsvis är Korsbergsgatan 27 ett fantastiskt hus som erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och avkopplande livsstil. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt som detta boende har att erbjuda.

Hallsberg ligger cirka 20 kilometer öster om Örebro. Området är känt för sin grönska och för att ha många områden lämpliga för utomhusaktiviteter, såsom vandring och cykling. Det är också en populär plats för barnfamiljer på grund av dess skolor och förskolor, samt dess närhet till Örebro.

Korsbergsgatan är en av de mer attraktiva gatorna i Hallsberg, och området kring gatan har många stora trädgårdar och gröna områden. Huset på Korsbergsgatan 27 beskrivs som ett mycket tilltalande alternativ för barnfamiljer på grund av dess närhet till skolor, förskolor och vårdcentral. Dessutom är det bara en kort promenad till Hallsbergs centrum med dess butiker, restauranger och andra bekvämligheter.

Välkomna att kontakta Dino Dobric för mer info kring processen.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER