Kårsta 717

Se alla bilder
ÖrebroVilla8 R.O.K.207 m²5 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till detta unika hem i den idylliska omgivningen på Kårsta 717, Örebro. Med sina imponerande 207 kvadratmeter boyta och en tillhörande källare på 80 kvadratmeter, samt en generös tomt på 3937 kvadratmeter, erbjuder denna fastighet en fridfull tillflyktsort med gott om utrymme för både inomhus- och utomhusliv.

Nyligen genomgick detta charmiga hem en omfattande renovering och förbättringsprocess, vilket resulterade i en perfekt blandning av moderna bekvämligheter och bevarad karaktär. Den öppna och ljusa planlösningen sträcker sig över två våningsplan och skapar en harmonisk atmosfär som är perfekt för både avkoppling och socialt umgänge. Dessutom erbjuder de två köken, ett på varje plan, flexibla boendemöjligheter och potential för uthyrning eller generationsboende.

Denna fastighet har inte bara blivit uppgraderad invändigt utan har även utvecklat sin utomhusmiljö till en verklig trädgårdsdröm. Med sin stora tomt och vackra omgivningar finns det enorm potential för trädgårdsentusiasten att skapa en oas av grönska och blommor. Den redan vackert inramade trädgården erbjuder en fridfull plats för avkoppling och utomhusaktiviteter, med utrymme för trädgårdsarbete, lek och njutning av naturen.

På gården finns även en rymlig flygelbyggnad, som för närvarande är uthyrd, och som också har genomgått flera förbättringar och uppdateringar, inklusive en ny spishäll, ugn och fläkt samt installation av varmvattenberedare och elmätare.

För den som behöver extra förvaringsutrymmen finns en lada på tomten som är perfekta för detta ändamål. Dessutom finns det en charmig övervåning på ladan, perfekt för middagar och sammankomster med vänner och familj.

Denna unika fastighet är en dröm för den som söker en kombination av lantlig charm och modern elegans. Missa inte chansen att uppleva det bästa av landsbygdsliv i detta exklusiva hem.

Kontakta Dino Dobric för mer information och för att boka en visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER