Kärsta 347

Se alla bilder
LillkyrkaVilla6 R.O.K.158,6 m²4 450 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till Kärsta 347!

Här ges du möjligheten att förvärva en fantastisk familjevilla med en synnerligen hög standard, belägen och omgiven av vacker natur. Området erbjuder en fridfull tillvaro bortom stadens stress och jäkt, och här finner du en rymlig lösvirkesvilla med en imponerande yta om 158,6 kvm. Perfekt för dig som längtar efter mer utrymme och närhet till naturen.

Denna villa är av absolut högsta kaliber och har genomgående kvalitativa detaljer som bidrar till både komfort och stil. Med hela 5 generösa sovrum. Det finns det gott om plats för hela familjen. Här kan du njuta av vattenburen golvvärme på bottenplanet och en kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär under vinterns kalla kvällar. Här är verkligen omsorgen om detaljerna tydlig – från det exklusiva badrummet till det moderna köket med kvalitativa vitvaror och stenskiva.

Förutom det estetiska intrycket har detta hem praktiska funktioner som verkligen höjer boendekomforten. Med en Yale Doorman-låsning behöver du aldrig oroa dig för säkerheten. Den vattenburna värmen med återvinning bidrar inte bara till en behaglig temperatur utan även till en extremt låg driftkostnad. Här finns även en carport med laddstolpe installerad för din bekvämlighet.

Läget är oslagbart med endast 100 meters avstånd till Hjälmarens strand, perfekt för avkopplande promenader eller båtliv på sommaren. Samtidigt har du bara 20 minuters avstånd till Örebro, vilket gör det enkelt att pendla till arbete och ha tillgång till stadens utbud.

Denna villa erbjuder en unik möjlighet att bli en del av ett redan väletablerat och familjärt område. Om du värdesätter hög standard, närhet till naturen och en lugn tillvaro är detta verkligen ett tillfälle du inte vill missa. Där familjelycka och bekvämt boende möts!

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER