Karlslundsgatan 11A

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.78 m²6 027 kr/mån1 845 000 kr

BESKRIVNING

Ge dig själv möjligheten att äga denna underbara tre-rumslägenhet i den populära stadsdelen Vasastan! Med sina cirka 78 kvadratmeter (70kvm enligt BRF) erbjuder denna exklusiva bostad allt du behöver. Du kan bokstavligen flytta in och omgående njuta av ett välbevarat hem med genomtänkt planlösning, gott om naturligt ljus och stilfulla detaljer som ger en behaglig atmosfär. Här kan du verkligen uppskatta charmen med höga tak, vackra kakelugnar och generösa fönsterpartier.

Köket är från HTH med modern och elegant design. De vita skåpluckorna, det vackra kaklet ovanför diskbänken och de rostfria vitvarorna ger en stilfull touch till rummet. Här finns också bekvämligheter som vinkyl och gott om förvaringsutrymme, vilket förhöjer matlagningsupplevelsen till en dröm. Vardagsrummet kommer att ta andan ur dig med sina imponerande stora fönster som släpper in ljuset och ger en känsla av rymd. Glöm inte att beundra de vackra kakelugnarna, en elegant detalj i rummen även om de inte kan användas för eldning.

Hela huset är rot-renoverat 2018 och föreningen har inga som helst behov av underhåll på fastigheten den närmsta 15 åren vilken gör den här bostadsrättsföreningen solid.

Vasastan är ett mycket populärt område där du med enkelhet till fots tar dig in till citykärnan på några minuter. Centralstationen återfinns ca 500 meter från bostaden för goda kommunikationer och ca 1000 meter till Örebros mittpunkt nämligen slottet. Bussförbindelse ca 100 meter från bostaden med direktlinje till Universitetet för den som heller bor i en central stadsdel med närhet till citypulsen. Inom 400 meter återfinns all nödvändig närservice men kan tänka sig så som: Apotek, förskola, skola, välsorterad Ica Butik, idrottsplats och gym.

Ta tillfället i akt och förvärva denna unika bostad i Vasastan, ett hem som kommer att väcka avund hos vänner och familj. Här får du inte bara exklusivitet och stil, utan också en livsstil som bara kan upplevas i en av Örebros mest eftertraktade stadsdelar!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER