Kamomillgatan 8

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.58,6 m²5 091 kr/mån1 350 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Kamomillgatan 8 - en fantastisk bostad som har allt du kan önska dig! Stig in i en ljus hall med stilrent klinkergolv och känn omedelbart hur den rymliga utformningen ger en luftig och välkomnande känsla. Det kakel- och klinkerklädda badrummet är en riktig pärla och utrustat med både tvätt och torktumlare, samt en duschhörna, wc och handfat.

Lägenhetens höjdpunkt är det öppna och ljusa vardagsrummet och köket som integrerar med parkettgolv och rostfria vitvaror. Kvalitetsköket från Marbodal är perfekt för att laga god mat och bjuda in gäster till underbara middagar. Det rymliga sovrummet är utrustat med vackert parkettgolv och gott om garderobsutrymme, vilket ger dig gott om plats att förvara dina kläder och tillbehör.

Kamomillgatan 8 är ett fantastiskt hem där design och funktionalitet möts på ett perfekt sätt. Här finns allt du kan önska dig, från det praktiska badrummet till det ljusa och välkomnande vardagsrummet, allt i en optimalt planerad utformning. Missa inte chansen att få bo i denna underbara bostad belägen i det eftertraktade området i Örebro!

Varmt välkommen att kontakta Albin för mer information!

VISNINGAR

söndag 16 juni
Bokad visning, maila albin@lejons.se för att anmäla dig. Välkommen!
söndag 23 juni
Bokad visning, maila albin@lejons.se för att anmäla dig. Välkommen!

BILDER