Käfsterud 205

Se alla bilder
PålsbodaFritidshus1 R.O.K.38 m²850 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Käfsterud 205.

En fantastiskt charmig stuga som har varit i familjen Hedlunds ägo sedan 1985. Denna sommaridyll på 38 kvadratmeter är utrustad med en öppen spis som är besiktigad och godkänd för eldning, och på övervåningen finns det gott om plats för sängar. Omgivningarna är helt magiska med sjön bara 400 meter från stugan, och du har din egen båt och båtplats som ingår till stugan ( 100 meter i från fastigheten)

Den vackra trädgården erbjuder massor av utrymme för odling och barnlek, med ett fantastiskt växthus som pryds av en flerårig vinranka och clematis. Trädgården är också hem för flera äppelträd med olika sorter, såsom Ingrid Marie, Aroma och Gravenstein, samt hallon, rabarber, krusbär, vinbär och ett nyplanterat plommonträd. På tomten finns även en jordkällare, snickarbod, redskapsbod och flera förråd, så att du kan lagra allt du behöver för att njuta av din nya tillvaro.

Denna sommarstuga är det perfekta stället att koppla av och njuta av tillvaron. Här kan du komma bort från vardagens stress och bara slappna av i en vacker och lugn miljö. Men stugan är också en plats där du kan bjuda in familj och vänner för att fira olika högtider och semestrar tillsammans.

Midsommar är en av de mest älskade högtiderna i Sverige och vad kan vara bättre än att fira den i en sommarstuga? Här kan du dansa runt midsommarstången, njuta av en god buffé med svenska delikatesser och bara umgås med dina nära och kära. Och när kvällen kommer, kan ni krypa upp i stugan och lyssna på ljudet av naturen utanför.

Stugan är fullt inredd och möblerad med massor av charmiga detaljer och inventarier som kan säljas till de nya ägarna. Detta är en unik möjlighet att äga en fantastiskt vacker och mysig stuga i en omgivning som är svår att slå!

Välkommen att kontakta Dino för mer information.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER