Julsta 122

Se alla bilder
KumlaVilla5 R.O.K.120 m²2 410 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till denna utbyggda 20-tals villa på rymlig tomt i idylliska Julsta strax utanför Åbytorp och Kumla. Njut av dem öppna landskapen som sträcker ut sig både norr och söder om fastigheten.

Boningshuset är i 1½-plan med delvis källare och har en boarea på 120 kvm. På entréplan finns ett ljust kök med en värmande vedspis och matplats invid fönstret, vardagsrum med massivt trägolv och murad eldstad som pryder rummet (ej sotad). Innanför vardagsrummet finns ett matrum/ möjligt sovrum.

Den utbyggda delen nås från köket och inrymmer WC, tvättstuga med utgång till den inglasade altanen samt ett sovrum/kontor. På övervåningen finns två sovrum och ett badrum med dusch, tvättställ och WC. Genom åren har flera renoveringar utförts, bland annat har fönster och tak bytts (2008), minireningsverk installerats 2020 samt luftvärmepump installerats (sept 2022). På tomten finns dessutom ett rymligt dubbelgarage (byggt 2006) för den bilintresserade, ett drivhus/växthus för dig med gröna fingrar och gott om förvaring för trädgårdsredskap och ved.

Fiber installerat. Ny varmvattenberedare beställd som förväntas installeras i mars.

Populär förskola endast någon minut med bilen från fastigheten. Hardemoskola har ca 60 st elever och erbjuder förskoleklass upp till åk 4-6 och sedan är det buss till Kumla som gäller, skol/länsbuss stannar strax intill. Till Kumla tar man sig på ca 9 minuter med bilen och enkel pendling till Örebro sker via E20.

I närområdet finner vi även fin natur för rogivande promenader eller en fartfylld tur på mountainbiken, för den hundintresserade finns även en brukshundsklubb ca 1,2 kilometer bort.

Fastigheten är nyligen besiktigad, protokoll bifogat under fliken dokument.

Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER