Isgatan 7

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.55 m²3 042 kr/mån1 995 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkomna till en exklusiv bostad på en av Örebros mest attraktiva adresser!

Bostaden är belägen högt upp i luften och erbjuder en otrolig utsikt över staden. Hela bostadskomplexet andas kvalité och runt hörnet finner man restauranger, SHL hockey, fotboll, gym och dessutom en kort promenad upp till citypulsen. Garage under bostaden där hissen tar dig direkt till bostaden på ett mycket bekvämt sätt.

Planlösningen är genomtänkt och trivsam med kök och vardagsrum tillsammans vilket skapar ett socialt och öppet hem. Utsikten och ljusinsläppet från de stora fönstren är magiskt och måste upplevas på plats. Kaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta toppas lägenheten av en rejäl inglasad balkong som förlänger årstiderna.

Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt. Eyrafältet 1 delar en innegård tillsammans med de andra två föreningarna som byggs i anslutning till kvarteret. Innegården är avskärmad från Rudbecksgatan och har grillplats och fler samlingsplatser.

Kontakta Emelie för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER