Ingenjörsgatan 21B

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt1 R.O.K.25,3 m²1 466 kr/mån1 050 000 kr

BESKRIVNING

Söker du en centralt belägen och ny och fräsch övernattningslägenhet eller studentlägenhet med extremt låg boendekostnader där alla bekvämligheter är på plats? Då lämpar sig denna pärla perfekt för dig!

Lägenheten har genomgående påkostade materialval samt en otroligt välplanerad planlösning.

Ett rum med kök där planlösningens kvadratmeter är välplanerade och vi bjuds på praktisk hall, kök med gott om förvaring. Helkaklat badrum med kombitvättmaskin även detta är generöst till sin storlek.

Almby är ett mycket populärt område där du med enkelhet till fots tar dig in till citykärnan på några minuter. Centralstationen återfinns ca 10 minuter från bostaden för goda kommunikationer och ca 2000 meter till Örebros mittpunkt. Bussförbindelse precis utanför dörren som tar dig med direktlinje till Universitetet, Universitetssjukhuset och stan. Cykel/gångavstånd till: centrum, Universitetet och Universitetssjukhuset Inom 400 meter återfinns all nödvändig närservice men kan tänka sig så som: Apotek, förskola, skola, välsorterad matbutik, idrottsplats och gym. Endast 5 minuter med cykel till Universitetet. Här bor du i underbara omgivningar för promenader, löprundor eller cykelturer längs Oset och Rynningeviken längs Hjälmarens strand.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER