Harriet Löwenhjelms Väg 10E

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.59,5 m²3 955 kr/mån1 310 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Harriet Löwenhjelms Väg 10E, en fantastisk 3-rums lägenhet belägen i det eftertraktade området Mellringe i Örebro. Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett bekvämt boende med närhet till allt staden har att erbjuda.

Lägenheten är smakfullt renoverad och har en modern och inbjudande inredning. Med en yta på 59,5 kvm är den välplanerad och rymmer alla bekvämligheter som du behöver för att trivas. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn/spis, diskmaskin och har gott om förvaringsutrymme, perfekt för den matlagningsentusiasten.

Vardagsrummet är rymligt och inbjudande med stora fönster som ger ett naturligt ljusflöde. De två sovrummen är också väl tilltagna och perfekta för en familj eller som gästrum. Badrummet är väl tilltaget och inrett med moderna detaljer.

Men det är inte bara lägenheten som är fantastisk, här har du även tillgång till en balkong med en fantastisk utsikt över de fina obebyggda grönytorna.

Uvändigt finner vi även ett stort förråd och en planteringsplats på innergården.

Planteringsplatsen ger dig möjlighet att utveckla din gröna tumme och skapa en egen oas i nära anslutning till din bostad. Odla dina egna örter eller plantera blommor för att skapa en vacker trädgård. Det finns inget bättre sätt att koppla av efter en lång dag än att ta hand om dina växter och njuta av deras skönhet.

Förrådet ger dig gott om utrymme för förvaring av allt du behöver. Det är perfekt för att lagra dina vintersporter eller din cykel, så att du kan använda utrymmet i lägenheten för att skapa ditt eget personliga utrymme.

Mellringe är ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta. Här bor du med närhet till skolor, dagis, matbutiker, apotek och all annan service du kan tänkas behöva. Kommunikationerna är också mycket goda med närliggande busshållsplatser & fina cykelbanor som tar dig smidigt till citykärnan.

Sammanfattningsvis är Harriet Löwenhjelms Väg 10E den perfekta lägenheten för den som söker en modern och inbjudande bostad i ett lugnt och trivsamt område med närhet till allt staden har att erbjuda. Tveka inte att kontakta Albin för mer information eller för att boka en visning idag!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER