Hamngatan 3

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.94,5 m²5 310 kr/mån4 100 000 kr

BESKRIVNING

Drömboendet i Örebros hjärta!

Välkommen till Hamngatan 3, där en renoverad och förtrollande lägenhet om 94,5 kvm väntar på dig. Här har varje detalj genomtänkts med noggrannhet och kvalitet i åtanke. Under 2022 genomgick både badrummet och köket en totalrenovering, och resultatet är en bostad som andas modernitet och stil.

För dig som drömmer om att bo mitt i stadskärnan och ha alla bekvämligheter inom räckhåll är detta platsen för dig. Läget är helt enkelt oslagbart! Här har du en mängd restauranger, caféer och butiker att välja mellan, allt inom bekvämt gångavstånd. Du kan njuta av stadslivet till fullo och samtidigt ha slottsparken och det vackra promenadstråket längs Svartån som dina närmaste grannar. Det är som att ha det bästa av två världar, där stadens puls möter natursköna omgivningar.

Den välplanerade lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, vilket ger dig gott om utrymme för familj, vänner eller arbetsrum. Här kan du anpassa boendet efter dina behov och skapa en personlig oas.

Den sociala planlösningen i lägenheten är perfekt för umgänge och avkoppling. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, där du kan skapa minnesvärda stunder med nära och kära. Köket öppnar upp mot en inglasad loggia, en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar. Här kan du njuta av frisk luft och ljus året runt, oavsett väderförhållanden. De generösa fönsterpartierna fyller rummen med naturligt ljus och ger lägenheten en modern karaktär.

Bostadsrättsföreningen Ankaret erbjuder dig alla bekvämligheter du kan önska dig och lite till. Garaget ger dig säker och bekväm parkering, och hissen tar dig smidigt upp till din våning. Dessutom finns det en övernattningslägenhet med bastu för dina gäster, en rymlig tvättstuga och en innergård som trots det centrala läget bjuder på lugn och ro. Det är ett liv i harmoni och praktisk lyx.

Detta är en unik möjlighet att förvärva en trivsam 3:a med två sovrum i populära BRF Ankaret, där du kan leva livet med stil och komfort i stadskärnan. Det är inte bara en bostad du får, det är en livsstil som ger dig närheten till allt samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i dina omgivningar.

Välkommen att kontakta Dino Dobric redan idag för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER