Hallänningsgatan 7A

Se alla bilder
KARLSKOGABostadsrätt2 R.O.K.55 m²4 301 kr/mån550 000 kr

BESKRIVNING

Upptäck denna charmiga lägenhet på första våningen belägen på populära Hallänningsgatan i Karlskoga! Här erbjuds en perfekt bostad för både förstagångsköpare och för de som söker sig vidare från huslivet och vill bo i något enklare med minimalt underhåll.

Lägenheten är fördelad på 2 rum och kök och har en välplanerad yta om 55 kvadratmeter, vilket gör att varje kvadratmeter används på ett effektivt sätt. Köket är ljust och modernt med gott om förvaring och plats för matbord.

Vardagsrummet är en inbjudande plats, rikligt med fönster som öppnar upp rummet och släpper in naturligt ljus. Det är en plats där du kan koppla av med en bra bok eller umgås med vänner och familj i en ljus och trivsam atmosfär. Dessutom leder en dörr ut till den mysiga balkongen där du kan njuta av frisk luft och fånga strålarna från eftermiddags- och kvällssolen.

Det rymliga sovrummet är avkopplande med gott om plats för en stor dubbelsäng och här finns även en inbyggd garderob för enkel och diskret förvaring. Badrummet är praktiskt och funktionellt med en duschhörna, toppmatad tvättmaskin, wc och handfat.

Med närhet till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och restauranger är vardagens ärenden enkla att ta hand om. För dig som älskar att vara aktiv är läget perfekt, med ishall, konstgräsplan och friidrottsarena bara en kort promenad bort finns det goda möjligheter att utöva din favoritsport.

Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med bussar som går till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad, vilket gör det enkelt att ta sig runt i området.

Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för att boka visning och ta nästa steg mot ditt nya hem!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER