Hallänningsgatan 19A

Se alla bilder
KARLSKOGABostadsrätt2 R.O.K.60 m²4 588 kr/mån475 000 kr

BESKRIVNING

Denna tilltalande bostad på första våningen är belägen på den eftertraktade Hallänningsgatan i Karlskoga!

Hiss finns precis utanför lägenhetsdörren!

Bostaden består av två rum och kök, och dess 60 kvadratmeter är smart utformade för att maximera utrymmet. Köket är stilrent och ljust med generösa förvaringsmöjligheter och är fullt utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, vilket passar utmärkt för matlagningsentusiasten.

Vardagsrummet är inbjudande med stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en avslappnande atmosfär perfekt för att bjuda in till trevliga middagar med familj och vänner. Dessutom leder en dörr ut till den mysiga balkong där du kan njuta av solens strålar på eftermiddagarna och kvällarna.

Sovrummet är rymligt och avstressande med gott om plats för en stor dubbelsäng och två inbyggda garderober för praktisk förvaring. Badrummet är funktionellt med en duschhörna, tvättmaskin, wc och handfat.

Närheten till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och restauranger gör vardagens ärenden enkla att utföra. För den som älskar att vara aktiv finns det också möjligheter nära hemmet, med en ishall, konstgräsplan och en friidrottsarena bara en kort promenad bort.

Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter med bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad, vilket gör det smidigt att ta sig runt i området.

Tveka inte att kontakta Albin Andersson för att boka en visning och ta nästa steg mot ditt nya hem!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER