Hagvägen 25A

Se alla bilder
ÖrebroVilla125 m²3 900 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Hagvägen 25A i hjärtat av Almby, beläget i centrala Örebro! Nu har du chansen att förvärva detta hus med fantastisk potential. Huset sträcker sig över 125 kvadratmeter och har ytterligare 72 kvadratmeter i form av biarea, fördelat över tre plan: källare, entreplan och övervåning.

Fastigheten är i behov av renovering, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Med sitt läge i en av Örebros mest attraktiva områden är detta ett unikt tillfälle att skapa något alldeles extra.

Stor tomt skapar fina möjligheter. Se länk för detaljplan:

https://karta2.orebro.se/planpdf/1880K-A227.pdf

Läget är oslagbart med närhet till Örebros stadskärna och allt vad staden har att erbjuda. På gångavstånd hittar du en mängd restauranger, butiker och nöjesliv. För den naturintresserade finns Oset och Rynningeviken bara en kort promenad bort, där du kan njuta av vacker natur och friluftsliv.

Huset på Hagvägen 25A är en perfekt bas för dig som vill bo centralt med närhet till allt, samtidigt som du har möjlighet att skapa ditt eget drömboende. Missa inte chansen att bli ägare till detta spännande projekt.

Kontakta oss idag för mer information och boka in en privat visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER