Hagaby tvärgata 3B

Se alla bilder
ÖrebroVilla7 R.O.K.205 m²6 700 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till ditt ultimata drömhem på Hagaby Tvärgata 3B!

Det här är en nybyggd pärla med allt du kan önska för en bekväm, lyxig och trivsam livsstil. Med en total boarea på 205 kvadratmeter fördelade på två våningar är detta verkligen ett rymligt och välplanerat hus som passar perfekt för en modern familj som sätter extremt höga krav på sitt boende och tillvaro.

Huset är beläget i ett barnvänligt och eftertraktat område med närhet till både skola, förskola och centrum. Dessutom är tomten lättskött, inramad och belägen intill en fridfull å, vilket ger en oas av lugn och ro mitt i vardagen. På baksidan av huset finns en fantastisk helgjuten betongpool som verkligen sätter pricken över i:et på detta fantastiska hem. Det är en plats där man kan koppla av och njuta av det goda livet.

Huset är byggt med hög kvalitet och elegans i åtanke. Falsat plåttak och snygg träfasad ger ett modernt och inbjudande intryck, samtidigt som interiören andas exklusivitet. Värmen hålls behaglig året runt med golvvärme från en smart frånluftsvärmepump.

Interiören i huset är enastående och inget annat än imponerade, med hög kvalitet och elegans i varje detalj. Huset har 3 badrum och 4 sovrum där de finns det gott om plats för hela familjen att få avskildhet och avkoppling. 3 av sovrummen har klädkammare och loft med gott om förvaringsmöjlighet eller varför inte använda som en mysig koja för barnen att leka i. Master bedroom har walk in closet och privat badrum.

Den öppna planlösningen på övervåningen ger en känsla av rymd med öppet till nock, takhöjden på bottenplan på är 2,70 meter och bidrar också till den luftiga och ljusa känslan som är genomgående i hemmet.

Den öppna och funktionella planlösningen på bottenplan är det ultimata utrymmet för stora familjer att samlas på festliga middagar och högtider. Köket som kommer från Ballingslöv är verkligen en dröm för alla matälskare. Med exklusiv köksö och en praktisk bänkskiva i kompositsten, är detta en plats där man kan laga mat och socialisera samtidigt. Matplatsen och vardagsrummet är en naturlig fortsättning av köket och utgör tillsammans centrum för hela hemmet, en rymlig och ljus plats att trivas på.

Huset erbjuder en rymlig hall, förråd/skafferi och en stilren tvättstuga. Det finns också ett praktiskt kontor, vilket ger möjlighet att arbeta hemifrån om behov finns. Bilarna parkeras bekvämt under carporten och i förrådet utanför finns gott om plats för allt som behövs för trädgården.

Det här är verkligen ett hem utöver det vanliga. Kom och upplev själv vad huset har att erbjuda. Vi hälsar er varmt välkomna att boka er på visning hos Emelie!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER