Häcklavägen 8

Se alla bilder
RamsbergVilla4 R.O.K.113 m²550 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Häcklavägen 8 i vackra Ramsberg!

Huset har en boarea på 113 kvm och omfattar totalt fyra rum och kök.

Garage finns med plats för en bil. Här erbjuder vi nu en fantastisk möjlighet att förvärva ett enplanshus med stor potential och en underbar tomt med gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling.

På tomten finns också buskar med hallon, röda- och svarta vinbär och äppelträd.

Ramsberg är en charmig ort med en underbar miljö med närhet till flera sjöar och vacker natur! Bara 1,7 km från huset hittar du ett fantastiskt bad med sandstrand och hopptorn vid Ölsjön, där du kan njuta av sol och bad.

Följ Ramshytteån, som rinner tvärs igenom byn, och du kommer till Kölnbergets festplats där du kan avnjuta en trevlig picknick eller bara koppla av i den natursköna omgivningen.

Ramsberg är också en by med många aktiviteter.

Här finns Kulturcentrum där man kan låna böcker och som också anordnar aktiviteter. Många föreningar som hembygdsförening, Idrottsförening, Ramsbergs ryttarkamrater, Ramsbergs fiskevårdsförening.

Till det finns cykelleder och en fin camping. Här finns också en obemannad affär som har öppet dygnet runt.

Vårdcentral, apotek och skola hittar du i Storå som ligger ca 13 km bort. I Storå finns också en tågperrong om du vill ta dig längre bort för en dagstur.

Lindesberg ligger ungefär 2,5 mil bort och till Stockholm är det ca 20 mil.

Allt som allt är det här en underbar plats att bo på med en härlig blandning av natursköna omgivningar, badmöjligheter, föreningsaktiviteter och bekvämligheter i närheten.

Kontakta Albin idag och upptäck allt som Häcklavägen 8 och Ramsberg har att erbjuda!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER