Gullrisgatan 50

Se alla bilder
KumlaVilla6 R.O.K.178 m²5 700 000 kr

BESKRIVNING

Exceptionnel enplansvilla i populära Sörby i färdigbyggt område med smart planlösning för den moderna barnfamiljen. Huset är uppfört av Myresjöhus och innehåller väldigt högkvalitativa materialval så som Kök från HTH. Huset har en magisk baksida med underbar kvällssol och ljuvliga vyer över fälten. Planlösningen är öppen med underbara sällskapsytor, högt i tak och storslaget ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Huset består av 4 stora sovrum varav masterbedroom som har eget badrum och eget dressingroom. Barndel med 3 sovrum, allrum och badrum. Garage i direkt anslutning till huset med stor tvättstuga med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Vattenburen golvvärme med värmeåtervinning för optimal komfort och extremt låg driftkostnad. Helt färdig tomt med stämplad markbetong på framsida, tuja, gräsmatta & plattsättningar.

Huset är beläget på gångavstånd till förskola, skola åk f-9 för en mycket bekväm uppväxt för barnen. I området finns lekande barn på vid varje gathörn för en lugn och fridfull uppväxt. Smidig kommunikation med Örebro som nås på endast 13 minuter med bil. Ett perfekt val för den som har höga krav på sitt boende och vill ha ett färdig objekt i ett klart område att enbart flytta in i när byggpriserna ständigt ökar.

Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon redan nu för mer info om processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER