Grönbo Bråten 586

Se alla bilder
LindesbergVilla4 R.O.K.117 m²1 495 000 kr

BESKRIVNING

Drömmer du om ett naturnära och självförsörjande liv? 

 

Kontakta Albin Andersson för att boka en privat visning!

 

Välkommen till Grönbo Bråten 586 där din dröm kan bli verklighet!

 

Fastigheten sträcker sig över imponerande 1,5 hektar och bär med sig en historia av frodigt gårdsliv med en mångfald av djur. Nu har du möjlighet att kunna skapa din alldeles egna självförsörjande oas där du kan dra djupa andetag och finna ro. 

Låt din häst ströva fritt över de gröna ängarna medan hönsens glada kackel förgyller dina dagar med färska ägg. Den här platsen ger dig chansen att odla din egen mat. 

 

Bostadshuset är en kombination av charm och rymd, med en yta på 117 kvadratmeter som omsluter dig med en välkomnande atmosfär. Entréplanet erbjuder ett välförsett kök, ett inbjudande vardagsrum och en gemytlig matsal, samt ett badrum som tillför extra bekvämlighet till vardagen. När du stiger upp på övervåningen möts du av ett stort och luftigt allrum, perfekt för gemenskap och avkoppling. Ett generöst sovrum väntar på att ge dig ro och återhämtning efter dagens äventyr. De smarta kattvindarna utgör dessutom praktiska förvaringsutrymmen som kan anpassas efter dina behov. Bostaden har nyligen genomgått en besiktning, vilket talar för dess kvalitet och skick.

 

Med nära avstånd till både förskola och skola (10-20min) så erbjuds även jakt och fiske i närområdet.

 

Välkommen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER