Granholmsgatan 5B

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt5 R.O.K.117 m²6 965 kr/mån2 825 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Granholmsgatan 5B i det eftertraktade området Norra Ormesta! Detta exklusiva radhus erbjuder en sofistikerad boendemiljö där varje detalj har valts ut med omsorg för att skapa en unik upplevelse. Detta är den perfekta platsen för dig som söker en sofistikerad och välskött bostad i en trivsam och familjevänlig miljö. Här erbjuds ett radhus i toppskick, med en planlösning som gör vardagen smidig och bekväm.

När du kliver in möts du av en rymlig och välkomnande hall, som leder dig vidare till ett välutrustat kök och ett vardagsrum med utgång till en insynsskyddad uteplats. Här kan du njuta av utomhuslivet i lugn och ro. Dessutom finns ett mysigt uterum där du kan koppla av och ta in den vackra omgivningen.

Detta radhus är i genomgående fint och välvårdat skick, vilket betyder att du kan flytta in utan att behöva oroa dig för renoveringar. De två helkaklade badrummen är elegant utformade och ger en lyxig känsla av avkoppling och stil. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär som lyfter hela boendemiljön. Dessutom finns tre rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas och växa.

Området är perfekt för familjer som värdesätter bekvämlighet och närhet till naturen. Bara en kort promenad bort hittar du det natursköna och fridfulla naturreservatet Oset, perfekt för avkopplande promenader och friluftsaktiviteter. Universitetet ligger inom bekvämt avstånd, vilket är idealiskt för studenter eller anställda. Förskolor finns i närområdet, med två förskolor belägna inom 300 meters radie, vilket ger en trygg och bekväm vardag för småbarnsfamiljer. För skolåldern finns både Tybblelundskolan (F-6) och Almby skola (F-9) inom 2-2,2 kilometers avstånd. Dessutom finns gym, Willys och Ica Maxi med Systembolaget bara en kort bilresa bort, vilket gör att du har alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll.

Detta radhus är verkligen något utöver det vanliga. Här finner du en stilfull och välvårdad bostad med påkostade tillval, såsom klinkergolv, eleganta köksluckor, diskmaskin och innerdörrar. Dessutom kan du njuta av praktiska och bekväma detaljer som plattsatt uppfart, carport och ett insynsskyddat uterum.

Följande påkostade tillval finns:

*Golv

*Klinker

*Köksluckor

*Diskho kök

*Intrigerad diskmaskin

*Innerdörrar

*Kommoder badrum

*Spottar kök

*Spottar badrum nedervåning

*Plattor carport

*Billaddare för elbil

*Spabad

*Vattenutkastare framsida

*Trall i orangeri

Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus i Norra Ormesta. Kontakta Dino Dobric redan nu för att boka en förhandsvisning och upptäck det bästa av familjevänligt boende i Örebro.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER