Gäddesta Småstugeområde 18

Se alla bilder
ÖREBROFritidshus2 R.O.K.40 m²300 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna charmiga stuga belägen i det idylliska Gäddesta småstugeområde i Karlslund, Örebro. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en vacker stuga med enklare standard men i fint skick, perfekt för den som söker en lugn tillflyktsort under sommarmånaderna.

Stugan är välplanerad och erbjuder ett mysigt vardagsrum, ett funktionellt kök, samt ett sovrum. Interiören är enkel men hemtrevlig, och den genomgående fina skicket gör det lätt att flytta in direkt och börja njuta av sommaren.

Den generösa trädgården är en grön oas med gott om plats för avkoppling och umgänge. Här finns flera uteplatser där du kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Den lummiga omgivningen skapar en rofylld atmosfär och erbjuder privatliv trots det gemytliga området.

Gäddesta småstugeområde ligger i Karlslund, en naturskön del av Örebro som är känt för sina vackra omgivningar och trivsamma miljö. Här är du mitt i skog och mark, samtidigt som Örebros centrum bara är en kort bilfärd bort, vilket ger dig det bästa av två världar – lugnet på landet och stadens bekvämligheter. Här har man även tillgång till motionsspår och en kort promenad bort når man Karlslunds herrgård med sin anrika miljö.

Denna stuga är den perfekta tillflyktsorten för dig som vill njuta av naturen och stillheten i en trivsam miljö. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv charmen med denna fantastiska stuga!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER