Frödingsvägen 5C

Se alla bilder
KARLSKOGABostadsrätt1 R.O.K.35 m²2 498 kr/mån235 000 kr

BESKRIVNING

Kommande försäljning på Frödingsvägen 5C i Karlskoga!

Här erbjuds en lägenhet på andra våningen med en trevlig balkong!

Denna bostad är verkligen något speciellt och passar perfekt både för förstagångsköpare och för de som önskar njuta av förmånliga boendekostnader.

Lägenheten består av ett rum och kök, och trots sin kompakta yta på 35 kvadratmeter är den väldisponerad och utnyttjas på ett mycket effektivt sätt. Köket är ljust och lockande, med gott om förvaringsutrymme och plats för en mysig matplats där du kan njuta av dina måltider. Vardagsrummet är en inbjudande plats som badar i naturligt ljus genom de stora fönstren, vilket skapar en trivsam och ljus atmosfär som gör det till den perfekta platsen att koppla av och umgås i.

Sov/vardagsrum är tillräckligt rymligt för att rymma en bekväm säng och en soffa där du kan koppla av.

Badrummet är funktionellt utformat med en bekväm dusch, toalett och handfat som täcker alla dina behov och gör din vardag enklare.

Denna underbara lägenhet ligger i ett mycket attraktivt område i Karlskoga och har nära till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och ett urval av restauranger som gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Dessutom är kommunikationsmöjligheterna utmärkta med regelbundna bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad, vilket ger dig friheten att enkelt utforska de omgivande områdena och allt de har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är Frödingsvägen 5C i Karlskoga en drömboende för både förstagångsköpare och de som vill ha en bekväm och prisvärd livsstil. Missa inte chansen att göra denna charmiga lägenhet till ditt hem!

Kontakta Albin för att boka en förhandsvisning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER