Folke Dahlbergs väg 9

Se alla bilder
AskersundBostadsrätt2 R.O.K.61 m²4 921 kr/mån785 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna fantastiska bottenvåningslägenhet på Folke Dahlbergs väg 9 i HSB-föreningen Hagastrand i Askersund vid Vätterns norra strand som omges av en vacker natur.

Ett drömboende för den som värdesätter harmoni, skönhet och bekvämlighet. Vätterns norra strand och omges av en vacker natur.

Med sina generösa 61 kvadratmeter erbjuder bostaden en modern och fridfull tillvaro som är svår att motstå.

Vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus, tack vare stora fönster som öppnar upp till din egen uteplats.

Här kan du känna dig närmare naturen utan att lämna hemmet.

Köket erbjuder en tidlös design och moderna vitvaror, den perfekta platsen för matlagningen.

Oavsett om du är en erfaren kock eller nybörjare kommer detta kök att inspirera dig att utforska smaker och skapa minnesvärda måltider.

Men det finns ännu mer att uppskatta! Det rymliga sovrummet alldeles intill vardagsrummet erbjuder en egen fristad där du kan koppla av och njuta av omgivningen.

Badrummet är både funktionellt och inbjudande med dusch, wc, handfat, tvättmaskin och torkskåp, allt för att göra din vardag mer bekväm och smidig.

HSB-föreningen Hagastrand är känd för sitt engagemang för medlemmarna och väl underhållna fastigheter. Här har du tillgång till gemensamma trädgårdar, parkeringsplatser, tvättstuga, samlingslokal, övernattningsrum och bastu. Detta ger dig möjlighet att leva en avslappnad livsstil där vardagens bekymmer känns små och oviktiga.

Området runt lägenheten är en pärla i sig. Det är en trygg och vacker plats med skolor, butiker, restauranger och rekreation inom bekvämt avstånd. Detta gör det till en idealisk plats för både familjer och par att kalla sitt hem.

Låt inte denna unika möjlighet att förverkliga din dröm om ett liv vid sjön gå dig förbi

Kontakta oss på Lejons Mäkleri idag och boka en förhandsvisning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER