Folke Dahlbergs väg 27

Se alla bilder
ASKERSUNDBostadsrätt2 R.O.K.61 m²4 281 kr/mån1 075 000 kr

BESKRIVNING

Upplev harmonin och skönheten av natur & sjöliv på Folke Dahlbergs väg 27 i den välskötta HSB-föreningen Alsen i Askersund. Här finner du en fantastisk två-rumslägenhet på bottenvåningen, sprudlande av möjligheter och en magisk sjöutsikt över norra delarna av Vättern.

Denna omsorgsfullt utformade lägenhet, med sina 61 kvadratmeter, inbjuder till en fridfull och modern tillvaro. Ett vardagsrum som badar i naturligt ljus välkomnar dig till öppna ytor och stora fönster som ramar in den stora tillhörande uteplatsen. Här kan du dröja kvar, låta tankarna vandra med vågornas rytm och njuta av naturens underbara skådespel.

Köket är en plats där matlagning blir till en konstform. Med tidlös design och nyare vitvaror får du den perfekta kulinariska spelplanen. Oavsett om du är en mästerkock eller en nybörjare, kommer detta kök att inspirera dig att utforska smaker och skapa minnesvärda måltider för dig själv och dina nära och kära.

Sovrummet är en personlig fristad, en plats där du kan återhämta dig och känna dig omhuldad. Med naturen som din närmaste granne, kan du slappna av och låta dig vaggas till ro av vågornas stilla sus. Här finns gott om utrymme för att ordna dina ägodelar på ett stilfullt sätt och skapa en atmosfär som är helt i linje med din egen unika smak.

HSB-föreningen Alsen är välkänd för sitt engagemang för medlemmarna och en välskött fastighet. Här får du inte bara tillgång till gemensamma trädgårdar och parkeringsplatser, utan även tvättstuga, samlingslokal, övernattningsrum samt bastu, njut och känn hur vardagens bekymmer blir små och oviktiga.

Området runt lägenheten är en pärla i sig. En trygg och vacker plats där allt du behöver finns inom räckhåll. Skolor, butiker, restauranger och möjligheter till rekreation ligger alla inom bekvämt avstånd, vilket gör det till en idealisk plats för både familjer och par att kalla sitt hem.

Låt inte denna unika möjlighet att förverkliga din dröm om ett liv vid sjön gå dig förbi. Kontakta oss på Lejons Mäkleri idag och boka en visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER