Estabovägen 17,19

Se alla bilder
ÅsbroVilla5 R.O.K.205 m²3 545 000 kr

BESKRIVNING

Förhandsvisning 26/6, anmäl ditt intresse, albin@lejons.se

Välkommen till drömvillan vid sjön i Åsbro! Här presenterar vi stolt en unik möjlighet för dig som söker den perfekta kombinationen av modern komfort och bevarad traditionell charm. Denna sjönära villa har genomgått en totalrenovering från topp till tå, vilket gör den till det ultimata valet för den kräsna barnfamiljen.

Beläget i den fridfulla och harmoniska byn Åsbro, erbjuder detta fantastiska hem en exklusiv livsstil i natursköna omgivningar. Med en perfekt balans mellan närhet till naturen och bekvämligheter är detta verkligen en plats där du kan skapa minnen och njuta av en högkvalitativ tillvaro.

Med 5 rum och kök samt en totalyta om 282 kvadratmeter, inklusive källare, finns det gott om utrymme för hela familjen att leva och växa. Varje hörn av detta hus är omsorgsfullt utformat för att maximera både funktionalitet och estetik. Här har man verkligen lyckats bevara den äldre charmen samtidigt som man har integrerat moderna bekvämligheter för att skapa en perfekt balans mellan det gamla och det nya.

Den väl tilltagna hörntomten innefattar 2 st fastigheter (Estabo 1:38 & Estabo 1:198) som sammanlagt sträcker sig över 2 888 kvadratmeter och erbjuder en vacker trädgård där barnen kan leka fritt och där du kan njuta av lugn och ro. Dessutom är båtiläggningsplatsen bara ett stenkast bort, vilket ger dig möjligheten att ge dig ut på sjön Tisaren och uppleva spännande äventyr på vattnet.

Som en extra bonus inkluderas denna fastighet i flera fina samfälligheter som erbjuder unika förmåner och aktiviteter för hela familjen. Här kan du delta i fiske & kräftfiske samt njuta av de vackra stränderna som omger området. Det är verkligen en plats där du kan skapa minnen för livet och bygga starka relationer med dina grannar.

Senaste renoveringarna:

2019 luftvärmepump installerad

2021 utbyggnad av altan

2022 huset ommålat

2022 staket målat

Sommarvatten finns för bevattning.

Åsbro erbjuder natursköna miljöer med närhet till både centrala Örebro (endast 37 km bort) och centrala Askersund (endast 16 km bort)! Njut av den hisnande naturen, vackra sjöar och omgivande skogar. Här kan du koppla av och utforska, samtidigt som du har spännande städer inom bekvämt avstånd.

Att bo i Åsbro innebär att du har en fantastisk tillgång till naturen och kan njuta av långa promenader eller cykelturer längs de vackra sjöarna. Från fastigheten kan du lätt ta dig till Åsasjön som mynnar ut i Tisaren, här du kan ta ett uppfriskande dopp under sommardagarna eller njuta av en avkopplande picknick med familj och vänner.

Förutom naturen är det också lätt att ta sig till de viktigaste bekvämligheterna i Åsbro. Här finns skola, förskola och affärer som är inom gångavstånd, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina dagliga ärenden utan att behöva åka långt.

Så, om du söker efter en plats där du kan njuta av lugn och ro, samtidigt som du har tillgång till alla de bekvämligheter du behöver i din vardag, är Åsbro platsen för dig. Missa inte chansen att bli en del av denna underbara gemenskap.

För mer information om denna fantastiska villa, tveka inte att kontakta Albin Andersson. Han är mer än villig att svara på alla dina frågor och ge dig en rundtur i detta drömhem. Ge din familj det de förtjänar genom att investera i denna unika möjlighet att bo i en perfekt balans mellan lyx och naturlig skönhet. Välkommen till din nya drömvilla vid sjön i Åsbro!

Besiktningsprotokoll bifogat under dokument.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER