Engelbrektsgatan 76

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.66 m²2 133 kr/mån1 950 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till våning 10 på Engelbrektsgatan 76 med en fantastisk utsikt över det vackra Öster och den magnifika Hjälmaren.

Lägenheten välkomnar dig med en känsla av hemtrevnad och originalcharm. De 66 kvadratmetrarna är smart fördelade för att maximera rymden och skapa en öppen och inbjudande atmosfär med orginaldetaljer. Här finns gott om plats för både vardagsliv och sociala stunder.

Den välkomnande hallen öppnar upp för förvaringsmöjligheter och visar vägen till ett badrum med kakel och klinker.

Köket är rymligt och funktionellt, perfekt för den som älskar att laga mat.

Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor, plats för ett matbord där en härlig utsikt över Hjälmaren och Östers vackra takåsar erbjuds.

Två luftiga sovrum med rikligt ljusinsläpp i direkt anslutning till vardagsrummet där du kan koppla av och njuta av lugn och ro från stadens brus eller bjuda in vänner och familj till trevliga sammankomster, utgång till balkongen med milsvid utsikt.

Men det är inte bara bostaden som gör detta till det ultimata hemmet. Bo centralt i händelsernas centrum med närhet till SHL hockey och Allsvensk Bandy, några av stadens bästa gym och en kort promenad till citykärnan. På bara 40 meter avstånd finner du en av stadens mest ansedda restauranger. Cykla snabbt till Universitetet och sjukhuset. Detta är inte bara ett hem; det är en livsstil.

Denna bostad tillhör även en av Örebros mest välmående bostadsrättsföreningar, BRF Vallen, med en ekonomi som ger en trygg och stabil boendesituation.

Kontakta Albin nu för att boka en visning och upptäck den oändliga potentialen i denna unika trea!

albin@lejons.se

070-090 11 35

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER